پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟

دریادار ایرانی: دشمن متجاوز را در دریا‌ها غرق خواهیم کرد‌

دریادار ایرانی: دشمن متجاوز را در دریا‌ها غرق خواهیم کرد‌ فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش اقتدار دریایی و توانمندی‌های دفاعی ایران را از هر زمان دیگری قدرتمندتر، توصیف کرد و گفت: دشمن متجاوز را همچون آل فرعون در دریا شکست داده و غرق خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۲ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 10
کد خبر: ۲۷۵۳۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دیدار با خانواده کارکنان ناوگروه ۸۶ در بندرعباس، اقتدار دریایی و توانمندی‌های دفاعی ایران اسلامی را از هر زمان دیگری قدرتمندتر، توصیف کرد و اظهار داشت: امروز دشمنان به چشم ابر‌قدرت به نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و نیروی دریایی راهبردی ارتش می‌نگرند و شیطان در‌صدد مواجهه مستقیم در دریا‌ست، بحول قوه الهی شیطان را همچون آل فرعون در دریا شکست داده و غرق خواهیم کرد.

وی، موفقیت ماموریت ناوگروه ۸۶ ماحصل ترکیب تخصص کارکنان و صبر و شکیبایی خانواده‌های همرزمان دانست و تصریح کرد: خانواده‌ها در تحمل دوری از همرزمانم در مدت اجرای ماموریت‌های بین المللی طولانی مدت، نقش بسزایی در ارتقاء روحیه آنها ایفا می‌کنند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش، نگاه جامعه بین‌الملل به نیروی دریایی راهبردی ارتش را در تراز ابر قدرت دانست که ریشه این اقتدار از اهل بیت (ع) سرچشمه می‌گیرد.

وی، ادامه‌داد: حاصل تلاش همرزمانم، برای همگان در کشور، منطقه و جهان، نمایان شده و برای ایران عزیز، عزت و سربلندی به ارمغان آورده است.

دریادار ایرانی، تصریح کرد: در سال مهم و تعیین کننده‌ای قرار داشته و امیدواریم زیر پرچم ولایت، خروجی عزتمندی برای انقلاب اسلامی رقم بخورد.

فرمانده نداجا، گفت: همواره در شرفیابی که خدمت مقام عظمای ولایت می‌رسم، معظم له جویای احوال خانواده‌های کارکنان هستند که فاطمی و زینبی وار، همرزمانم را در اجرای ماموریت‌ها، با صبر خود، یاری و همراهی، می‌کنند.

دریادار شهرام ایرانی، ابراز امیدواری کرد: ان‌شاالله به زودی، شاهد تقدیم پرچم افتخار، عزت و سربلندی انقلاب اسلامی، از دستان پرتوان مقام عظمای ولایت به محضر امام عصر (ارواحناله الفدا) خواهیم بود./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار